Hoşgeldiniz

0542 821 4678

Doğal, Hijyenik ve Standartlara Uygun Katkı Maddesiz Üretim

Doğal

Tamamen doğal ve katkı maddesiz ürünler

Hijyenik

Temizlik ve hijyen kurallara uygun üretim

Güvence

Üretimde güvence Sistemini üretimin her aşamasında uyguluyoruz.

           Urfa Yörem Baklavaları olarak 1995 yılında Şanlıurfa da tatlı kültürünü tanıtım amaçla çıktığımız bu yolda, taptaze fıstıklar ve cevizlerle kaliteden ödün vermeden uygun baklava üretimi yapmaya başlamıştır. Profesyonel usta ekip birlikteliğiyle onlarca çeşit ve kalitesiyle nezih bir ortamda maharetli ellerin hazırlayıp sunduğu, kaliteli ve doğal hammadde ile hijyenik koşullarda üretilmektedir. İlk olarak Şanlıurfa’da yerel pastaneler için üretim yapmaya başlamıştır.  Bir süre bu şekilde devam ederek 2013 yılında kendi üretim tesisini kurup, baklavayı direkt olarak fabrikadan halka sunarak baklavayı lüks olmaktan çıkarıp her kesimin baklava almasını amaçlamıştır. İlk şubeleşme 2013 yılında Malatya iliyle başlayıp günümüzde toplam 40 ilde 150 ye aşkın şubesiyle hizmet vermektedir.

2013 yılında dünya standartlarında üretim yapan yüksek üretim kapasiteli tesisimizi büyük bir gururla hizmetinize açtık. 350 kişilik dev kadromuzla, hijyen kurallarına riayet ederek katkı maddesi içermeyen halkımızın sağlığına sağlık katan ürünleri arz etmek bizleri memnun etmektedir.

HACCP, HELAL SERTİFİKASI , ISO 9001 , ISO 22000 Gıda kalite güvence belgelerine ve son teknolojiye sahip üretim alanımızda , ürün çeşitliliğimiz ve işimize olan tutkumuz ve müşteri memnuniyetini en ön planda tutma felsefemizle çıktığımız bu yolda el ele yürümek ümidiyle…

Kalite güvence standartları ve gıda güvenlik yönetimi uygulamalarımızı, kurumsal kimliğin göstergesi olan ISO 9001, ISO 22000 ve Helal Sertifikası belgelerimizle taçlandırdık.